Encara podem assaborir un bon “PRÉSSEC BLANC” embossat de CALANDA!!!
Catalunya gaudeix d’una coneguda tradició boletaire. En arribar les pluges de la tardor, un gran nombre de persones es desplacen als boscos amb l’afany de passar una estona d’esbarjo i omplir de bolets els cistells. Però cal vigilar: algunes espècies són tòxiques i molt perilloses. El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d’aspecte semblant fan […]
La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.
Productes de proximitat. Plena temporada de “TOMÀQUETS DE PROXIMITAT”, TOMÀQUET PERA o MONTSERRAT, TOMÀQUET del PEBROT, TOMÀQUET BRANCA, etc…. En aquest moment, tenim de totes les varietats km0, per fer una bona amanida!!