Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les amanides. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per ser una de les més emprades per a l’elaboració de pastís de poma i en general en altres productes de fleca. El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.
Per una bona amanida assaboriu aquestes TOMÀQUETS DE MONTSERRATo PERA de les nostres contrades !!! El tomàquet de Montserrat és una hortalissa delicada i de baixa productivitat, de gran calibre, força buit per dintre, amb poca polpa i de color extern rosa, que presenta forma de carbassa, amb ondulacions arrodonides i suaus. Té un gust lleugerament […]
Comencem temporada de “NISPEROS”. Els primers fruits de primavera!! De color ataronjats i polpa carnosa, les nespres són la fruita ideal per a qualsevol edat i condició. També coneguts com merlas a Algesires i altres zones, són dolces però amb un lleuger toc àcid i pertanyen a la mateixa família que les peres, les prunes, les pomes o […]
Temps de calor.Extraordinaris “ALBERCOCS”.