+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

POMA GRANNY SMITH

23/09/2019 | Actualitat

Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les amanides. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per ser una de les  més emprades per a l’elaboració de pastís de poma i en general en altres productes de fleca. El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.

Altres notícies d'actualitat

20
set. 2019

AMANIDA

Amanida per assaborir de ALVOCATS RUCULA TOMAQUET GAMBES”. Original,fresca i sana!!!!

18
nov. 2019

CLEMENTINES

Ja es temporada de Clementines. Son delicioses. Les clementines són un híbrid entre la mandarina comuna i la taronja amarga que resulta més saborosa i dolça. Amb un bon sabor, sucós i d’una dolçor per sobre de l’habitual.

05
nov. 2019

CLEMENTINES

La clementina es considera que és un híbrid d’una mandarina i una taronja. Externament, la Clementina no difereix de la mandarína. L’única diferència és que el primer té una major intensitat de color taronja. Aquest híbrid creix alta amb una densa coberta d’arbres (fins 5-6 metres) en els països mediterranis: Espanya, el Marroc, Algèria, Itàlia i […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web