PÈSOLS .Un plaer per assaborir!!!! Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.Aquestes petites verdures lleguminoses són plenes de vitamines que són específiques per al bon funcionament del sistema nerviós i que, fins i tot, ens poden ajudar a superar el nerviosisme i a mantenir un estat d’ànim més positiu.
Donem ideies per gaudir. Steak tàrtar de MANGO, ALVOCAT, RÚCULA i salmo.
La clementina es considera que és un híbrid d’una mandarina i una taronja. Externament, la Clementina no difereix de la mandarína. L’única diferència és que el primer té una major intensitat de color taronja. Aquest híbrid creix alta amb una densa coberta d’arbres (fins 5-6 metres) en els països mediterranis: Espanya, el Marroc, Algèria, Itàlia i […]
Es un híbrid entre el bròquil i el bròquili. Destaca per la seva curiosa forma angulosa que el fa molt atractiu!