+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MÚRGOLES

17/01/2020 | Actualitat

Malgrat que es considera un excel·lent comestible, és prudent de coure’l, llençar l’aigua i afegir-lo ja cuit als guisats. Així s’eliminen alguns principis tòxics que duu, per bé que en poca quantitat. També es destrueixen si es deixa assecar enfilant-los i penjant-los, amb l’avantatge que d’aquesta manera el bolet millora la seva exquisida aroma.

Altres notícies d'actualitat

13
febr. 2018

ES MOL IMPORTANT TENIR UN BON “ALVOCAT”

ALVOCATS al punt de maduració. Exquisits per gaudir en infinitat de receptes i molt beneficioses propietats.

25
oct. 2019

ROYAL GALA

La poma Royal Gala és de grandària petita a mitjà amb un sabor dolç, ideal per a pastissos, salses, amanides i com a berenar o refrigeri.

28
oct. 2019

CEPS

El bolets són un tresor nutricional dels nostres boscos. Els bolets frescos són majoritàriament aigua (entre un 80 i un 90%), per això són un aliment que es fa malbé tan ràpid. Només contenen entre 20 i 35 kcal per 100 grams, una proporció semblant a la de les verdures.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web