+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MANGO

26/03/2020 | Actualitat

L’olor dolça que arriba quan l’obres, el seu to daurat de l’interior i el seu gust excepcional el fa més desitjat. El mango és originari de la Índia però actualment ja es cultiva a diferents racons d’Espanya.

Hi ha moltes raons per les quals gaudir d’un mango, i és que és un fruita que té molts efectes positius per a la salut com poden ser els problemes intestinals. Com la majoria de fruites, és ric en aigua i fibra. Un altre benefici que aporta el mango és que dona brillantor a la pell i al cabell.

El mango es pot menjar de diverses formes, com per exemple com a postres es pot fer amb iogurt o mel. També té un paper important a la cuina japonesa com a complement als “makis”. Així doncs és una fruita que es pot combinar amb tot i que sempre és agradable de tastar.

 

Altres notícies d'actualitat

19
nov. 2017

INAUGURAT EL FORUM GASTRONÒMIC 2017

El stand de MERCAGIRONA preparat.Amb la inauguració del FORUM GASTRONÒMIC comencen tres dies apassionants per als professionals del sector i públic en general. Us convidem a participar i gaudir. Dolors Nuñez, CEO i Co-founder de NUFRUIT ja està en el Stand  per compartir i divulgar el treball de MERCAGIRONA. amb el FORUM !!!  

18
set. 2018

PRODUCTE DE PROXIMITAT

Producte de proximitat.

03
oct. 2017

REBUIG I COMDEMNA

Des de NUFRUIT condemnem tot acte de violència que vagi en contra de la llibertat,la democràcia i la convivencia.En aquest moment tan transcendental reafirmem el nostre compromís amb els valors i les persones;amb el respecte i la tolerància i rebutgem qualquier intent de retallada dels drets humans. NUFRUIT amb la llibertat,els valors,la democràcia i les […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web