+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MANGO

26/03/2020 | Actualitat

L’olor dolça que arriba quan l’obres, el seu to daurat de l’interior i el seu gust excepcional el fa més desitjat. El mango és originari de la Índia però actualment ja es cultiva a diferents racons d’Espanya.

Hi ha moltes raons per les quals gaudir d’un mango, i és que és un fruita que té molts efectes positius per a la salut com poden ser els problemes intestinals. Com la majoria de fruites, és ric en aigua i fibra. Un altre benefici que aporta el mango és que dona brillantor a la pell i al cabell.

El mango es pot menjar de diverses formes, com per exemple com a postres es pot fer amb iogurt o mel. També té un paper important a la cuina japonesa com a complement als “makis”. Així doncs és una fruita que es pot combinar amb tot i que sempre és agradable de tastar.

 

Altres notícies d'actualitat

16
oct. 2017

NUFRUIT A LA TRAMUNBIKE 2017

NUFRUIT ha col·laborat a LA TRAMUNBIKE 2017.Felicitats a tots per l’èxit de la cursa i l’organització.NUFRUIT amb l’esport!!

21
ag. 2019

AMANIDA

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més […]

25
set. 2018

TEMPS DE FRUITES

Temps de fruites.NUFRUIT, la diferència!!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web