+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Mandarines

06/11/2020 | Actualitat

L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.

Altres notícies d'actualitat

03
maig 2022

BLEDES

Bon temps per gaudir de les saludables “BLEDES” de diferents colors!

14
jul. 2019

TOMAQUETS DE MONTSERRAT

Per una bona amanida assaboriu aquestes TOMÀQUETS DE MONTSERRATo PERA de les nostres contrades !!! El tomàquet de Montserrat és una hortalissa delicada i de baixa productivitat, de gran calibre, força buit per dintre, amb poca polpa i de color extern rosa, que presenta forma de carbassa, amb ondulacions arrodonides i suaus. Té un gust lleugerament […]

28
març 2023

LLIMA

També té un alt contingut de vitamina C o àcid cítric. Entre altres beneficis la vitamina C intervé en la formació de col·lagen, afavoreix l’absorció de ferro i té un efecte de resistència a les infeccions. Per tant, té un reforçament del sistema immunitari. La vitamina C s’un excel·lent antioxidant. L’àcid cítric té acció desinfectant […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web