+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MAGRANES

07/09/2018 | Actualitat

Sota una pell gruixuda i daurada amb tocs rojos, s’amaga un interior curull de llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa de color i brillantor semblant a la dels robins. Descobrim per què tots els pobles que han conegut la magrana li han atribuït nombroses propietats i com aquesta fruita tan deliciosa de començament de tardor amaga un potencial antioxidant enorme.

Altres notícies d'actualitat

11
set. 2018

TEMPS DE BOLETS

Catalunya gaudeix d’una coneguda tradició boletaire. En arribar les pluges de la tardor, un gran nombre de persones es desplacen als boscos amb l’afany de passar una estona d’esbarjo i omplir de bolets els cistells. Però cal vigilar: algunes espècies són tòxiques i molt perilloses. El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d’aspecte semblant fan […]

12
febr. 2019

TEMPS DE CALÇOTS

Es temps de calçots!! El calçot és un vegetal que té molt poques calories, molt de contingut d’aigua, i també molta fibra, minerals i vitamines. De sempre, la ceba (i el calçot, per tant) s’ha considerat un d’aquells aliments fonamentals per a regular el bon funcionament de l’organisme.El calçot, com les demés cebes, té una […]

07
ag. 2019

AMANIDA DE TOMAQUET I CEBA DE FIGUERES

Preparació: Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre,  escorreu-la i repetiu l’operació amb totes les cebes.Poseu-les al plat, afegiu la col […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web