+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MADUIXES

12/12/2018 | Actualitat

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.

 

Altres notícies d'actualitat

07
ag. 2019

GROSELLES

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines […]

27
set. 2019

PINATELLS

Estem amb temporada de botels!! Podem assaborir uns exquisits “PINATELLS És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.    

09
nov. 2021

POMA GOLDEN

Avui una senzilla recepte.”POMA GOLDEN ” al forn!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web