+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

GROSELLES

07/08/2019 | Actualitat

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines i minerals. Són diuréticas i combaten la grip i altres malalties catarrales.

Altres notícies d'actualitat

26
febr. 2020

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els […]

05
ag. 2019

PRÉSSEC DE VINYA

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

25
febr. 2018

PÈSOLS

Malgrat el fred que fa………….algun “PÈSOL”fresc podem menjar !!!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web