+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

GROSELLES

07/08/2019 | Actualitat

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines i minerals. Són diuréticas i combaten la grip i altres malalties catarrales.

Altres notícies d'actualitat

28
març 2023

LLIMA

També té un alt contingut de vitamina C o àcid cítric. Entre altres beneficis la vitamina C intervé en la formació de col·lagen, afavoreix l’absorció de ferro i té un efecte de resistència a les infeccions. Per tant, té un reforçament del sistema immunitari. La vitamina C s’un excel·lent antioxidant. L’àcid cítric té acció desinfectant […]

22
nov. 2022

CARXOFES

Gaudim de la temporada de “CARXOFES” que en aquest moment ja tenen molta qualitat!

06
jul. 2022

POMES

Les noves pomes de les nostres contrades ja van creixemt.Avui us mostrem la “POMA SMITH”.Es àcida,cruixent i en moltes aplicacions,tant en postre com a la cuina.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web