+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Castanyes

02/10/2020 | Actualitat

Fa pocs dies que ha començat la tardor i en els mercats ja es comencen a veure castanyes. És un aliment molt associat a la tardor, però la temporada s’allarga fins ben entrada la fred del gener. El seu component principal són els hidrats de carboni, cosa que fa que siguin un fruit sec molt nutritiu i ens aporti molta energia per escalfar-nos bé a l’hivern i poder rendir una bona estona. Les castanyes contenen moltes menys proteïnes i greixos que la resta de fruita seca, i això la fa menys calòrica. A l’hora de cuinar-les, combinen tant en plats dolços com en salats. Recordeu que, tant si les compreu seques com fresques, les castanyes han d’estar en remull tota la nit (8 h mínim) perquè deixin anar les substàncies que les fan més difícils de pair. I per últim, són recomanades per a les persones que pateixen de retenció de líquids i dolors lumbars relacionats amb els ronyons.

Altres notícies d'actualitat

18
des. 2019

CARXOFES

Temporada de “CARXOFES”. Una deliciosa verdura amb moltes propietats i diversitat de maneres de cuinar !!

01
set. 2023

AMANIDA FANTÀSTICA

TOMÀQUET PEBROT, TOMÀQUET PERA/MONTSERRAT, TOMÀQUET XERRI, MADUIXES, TARONJA, GERMINATS, CIBOLET amb burrada. Restaurant “CAN CORDONS”.

08
maig 2020

Fruits del bosc o fruits vermells, rics en vitamines i minerals

Els fruits vermells destaquen pel seu alt contingut en hidrats de carboni, fibra, vitamina i minerals. Tenen molta aigua, i per aquest motiu no son gaire calòrics. En aquesta època podem trobar gerds, maduixes, maduixots, grosella i nabiu.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web