+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

GERDS

19/03/2020 | Actualitat

Sentim olor de natura, de bosc, i és que ens vénen ganes de sortir a caminar. Si ens endinsem més podem arribar a trobar aquelles fruites tan delicioses com són els gerds. Fa segles que es recol·lecten i ja no té gaire secret, el lloc on es poden trobar. Durant aquest llarg temps, la forma de cuinar-los ha anat variant, avui dia els restaurants els posen com a complement tant a les amanides com en les postres.

És una fruita molt fràgil i delicada, així que un cop a casa, es recomana conservar-la en fred i en un recipient hermètic.

I és que les seves propietats són molt variades. Estudis diuen que ajuda a prevenir el càncer, entre altres malalties cròniques. El seu principal component és l’aigua, com a la majoria de fruites. Aquest fa que ajudi a regular la retenció de líquids i, que per si sol, regula el pes del cos de les persones. Altres components menys abundants, però també rellevants, són la vitamina C que conté. Aquesta ajuda a afavorir l’absorció del ferro dels aliments i la resistència a les infeccions. També porta vitamina B9 i minerals, com el potassi que és necessari perquè l’activitat muscular sigui la correcta.

Altres notícies d'actualitat

08
abr. 2019

NISPEROS

Comencem temporada de “NISPEROS”. Els primers fruits de primavera!! De color ataronjats i polpa carnosa, les nespres són la fruita ideal per a qualsevol edat i condició. També coneguts com merlas a Algesires i altres zones, són dolces però amb un lleuger toc àcid i pertanyen a la mateixa família que les peres, les prunes, les pomes o […]

30
des. 2016

NUFRUIT PATROCINA AL FC DINAMO

NUFRUIT ,en la seva política de Responsabilitat Social Corporativa,recolça l’esport,com forma de transmetre i compartir valors. Per això,el FC DINAMO, de la Lliga Llatina,te el nostre suport i patrocini.NUFRUIT amb l’esport,els valors i les persones !!!!

18
set. 2018

PRODUCTE DE PROXIMITAT

Producte de proximitat.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web