+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

GERDS

19/03/2020 | Actualitat

Sentim olor de natura, de bosc, i és que ens vénen ganes de sortir a caminar. Si ens endinsem més podem arribar a trobar aquelles fruites tan delicioses com són els gerds. Fa segles que es recol·lecten i ja no té gaire secret, el lloc on es poden trobar. Durant aquest llarg temps, la forma de cuinar-los ha anat variant, avui dia els restaurants els posen com a complement tant a les amanides com en les postres.

És una fruita molt fràgil i delicada, així que un cop a casa, es recomana conservar-la en fred i en un recipient hermètic.

I és que les seves propietats són molt variades. Estudis diuen que ajuda a prevenir el càncer, entre altres malalties cròniques. El seu principal component és l’aigua, com a la majoria de fruites. Aquest fa que ajudi a regular la retenció de líquids i, que per si sol, regula el pes del cos de les persones. Altres components menys abundants, però també rellevants, són la vitamina C que conté. Aquesta ajuda a afavorir l’absorció del ferro dels aliments i la resistència a les infeccions. També porta vitamina B9 i minerals, com el potassi que és necessari perquè l’activitat muscular sigui la correcta.

Altres notícies d'actualitat

19
nov. 2017

FORUM GASTRONÒMIC :TOT PREPARAT AL STAND DE MERCAGIRONA

NUFRUIT ha col.laborat en la preparació del stand de MERCAGIRONA en l’edició del FORUM GASTRÒNOMIC que avui s’inaugura.

24
febr. 2020

POMA GRANNY SMITH

La poma és una de les fruites més comunes. La tercera varietat més important és la poma Granny Smith. Tothom la recorda pel seu gust àcid i sucós. Es caracteritza pel seu color verd intens. Preveu els trastorns associats a l’obesitat i ajuda a regular el nivell del sucre de la sang. Quan la mossegues […]

02
des. 2016

Col·laborem amb la campanya polseres verdes per un habitatge digne de la Fundació SER.GI

Nufruit col·labora amb la campanya “Polseres verdes per un habitatge digne” de la Fundació SER.GI. Des de Nufruit regalarem polseres als nostres col·laboradors i també els entregarem informació d’aquesta entitat. Amb aquesta campanya volem ajudar a donar a conèixer el treball que la Fundació SER.GI desenvolupa en els 271 habitatges socials que l’entitat gestiona a les comarques […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web