+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

FRUITES

22/02/2021 | Actualitat

Les fruites són un dels grups d’aliments indispensables per a la nostra salut, degut al seu alt contingut en vitamines, minerals, fibra i antioxidants. A més a més, en podem trobar moltes espècies diferents i cadascuna amb les seves propietats  de gust, aroma, textura. Coneix quines són les fruites de temporada i les seves propietats! A NUFRUIT tenim totes les varietats.

Altres notícies d'actualitat

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

08
maig 2020

Fruits del bosc o fruits vermells, rics en vitamines i minerals

Els fruits vermells destaquen pel seu alt contingut en hidrats de carboni, fibra, vitamina i minerals. Tenen molta aigua, i per aquest motiu no son gaire calòrics. En aquesta època podem trobar gerds, maduixes, maduixots, grosella i nabiu.

28
oct. 2019

CEPS

El bolets són un tresor nutricional dels nostres boscos. Els bolets frescos són majoritàriament aigua (entre un 80 i un 90%), per això són un aliment que es fa malbé tan ràpid. Només contenen entre 20 i 35 kcal per 100 grams, una proporció semblant a la de les verdures.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web