Comença la primavera, per tant temps de flors. Podem assabori diversitat de “FLORS COMESTIBLES”.
Afegir flors al nostre menjar no només la fa més atractiva i fresca a la vista, sinó que també afegeix sabors diversos a manera de sazonador per a aportar certs matisos i fins i tot nutrients com a vitamines del grup A i B, licopens i altres components com polifenoles o fitoquímics, igual que quan condimentem els nostres plats amb herbes aromàtiques.
Ensenyar els més menuts l’evolució del hort !!
Temporada de “FAVES” de proximitat.Sugerència de cuinar senzillament les FAVES. RECEPTA Saltegem la cansalada, si vos agrada la butifarra negra es el moment de posar-li, retirem i seguidament i posem un manat de CEBA TENDRE, un manat de ALL TENDRES tallat a petit, fem un farcell de MENTA i MARDUIX, ofeguem una estona sensa que […]
Des de NUFRUIT, us desitjem un Feliç Sant Jordi! Felicitats a tots els Jordis i Georgines! La festa de Sant Jordi se celebra a tot el país el 23 d’abril, dia en què es va morir el cavaller Jordi. El sant, que restava sota les ordres de l’emperador Dioclecià, es va negar a seguir l’ordre […]