Son molt agraïts fets de qualsevol manera,a la brasa,planxa,amb arròs,un pastís d’espàrrec,que es molt bo,etc…
“LLIMONES” de proximitat, km0.La llimona ens aporta gran quantitat de VITAMINA C, potassi altres vitamines i minerals, amb el que és un fruit que sempre hem tenir el cap per les seves propietats.La vitamina C està implicada a la producció del col.lagen. A més, te la propietat de millorar la cicatrització, i la funció del […]
El pebrot té coses molt bones, com nombrosos antioxidants que ens ajuden a prevenir l’envelliment. És una hortalissa de l’estiu coneguda amb molts noms, com pebrina o pebre. Hi ha moltes variants d’aquesta hortalissa. Es classifica segons la mida, el color o la manera de consumir-la, la més coneguda és el pebrot escalivat. També queda […]
Ha començat la temporada de la “CARXOFA”La carxofa és una de les verdures més consumides al nostre país. I és que a més del seu increïble sabor, les seves propietats i beneficis la converteixen en un aliment molt beneficiós per el nostre organisme.És tant agraida a la cuina, que es pot fer de diverserses maneres, […]