El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen de la paraula), que vol dir que es tapen els costats de terra per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això provoca que la part enterrada sigui molt tendra i d’un gust i dolçor característica. La seva temporada s’inicia el novembre i s’allarga fins a la primavera.

Temporada de fruita dolça l’“ALBERCOC”.Fruita carnosa, fàcil de menjar, molt bona per fer melmelada, un cop sec es converteixen en el deliciosos ORELLONS que els podem consumir tot el any.
La clementina es considera que és un híbrid d’una mandarina i una taronja. Externament, la Clementina no difereix de la mandarína. L’única diferència és que el primer té una major intensitat de color taronja. Aquest híbrid creix alta amb una densa coberta d’arbres (fins 5-6 metres) en els països mediterranis: Espanya, el Marroc, Algèria, Itàlia i […]
Menjar sa, saludable i assequible.