El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen de la paraula), que vol dir que es tapen els costats de terra per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això provoca que la part enterrada sigui molt tendra i d’un gust i dolçor característica. La seva temporada s’inicia el novembre i s’allarga fins a la primavera.

Amb motiu d’aquest periode provocat per la crisi del COVID-19, hem decidit reobrir La Fruiteria, per acostar-vos els nostre productes a casa vostra. Si us agrada el producte natural, del territori i amb bon gust, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant Pau, us ofereix tot tipus de fruites, […]
Temps de “MADUIXES” amb nata.Fàciles de fer i molt originals!
A Nufruit podem fer l’encàrrec a mida que necessitis, ja sigui per fer un regal, un obsequi d’empresa, o per celebrar una ocasió especial. Amb els nostres centres de fruita de temporada aconseguiràs sorprendre d’una forma vistosa i saludable!