+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Coca dolça del Forn Cresell

07/10/2020 | Actualitat

El món de les coques té una llarga tradició a Catalunya, Illes Balears i València, entre d’altres. L’origen de la pastisseria remunta a l’antiguitat, en el temps que encara no es coneixia el sucre. Les coques dolces han estat molt populars en les festes tradicionals i populars. Podeu trobar, a la Fruitera, Coca Dolça feta artesanalment i en forn de llenya del Forn Cresell de Fornells de la Selva.

Altres notícies d'actualitat

05
juny 2020

La tomata de pera de Montserrat

Les tomates estan composades bàsicament d’aigua, això fa que el seu valor energètic sigui baix. Porta força sucre, més que altres verdures. A les comarques gironines ès bastant habitual de trobar-lo a les fruiteries i verduleries. També té una elevada aportació de vitamines, minerals i fibra. Té un efecte antioxidant, per les seves vitamines E, […]

15
maig 2020

L’albercoc, una fruita poc calòrica

A partir d’aquest mes i fins entrat el setembre, podem gaudir dels albercocs, una fruita de color groguenc, que evoluciona cap ataronjat per finalment esdevenir d’un color vermellós. Té un alt contingut d’aigua, pocs hidrats de carboni, cosa que el fa poc calòric. També te propietat antioxidants, i ric en potassi.

29
maig 2019

CIRERES

Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única, descobrim les raons dietètiques per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web