+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

CLEMENTINES

05/11/2019 | Actualitat

La clementina es considera que és un híbrid d’una mandarina i una taronja. Externament, la Clementina no difereix de la mandarína. L’única diferència és que el primer té una major intensitat de color taronja.

Aquest híbrid creix alta amb una densa coberta d’arbres (fins 5-6 metres) en els països mediterranis: Espanya, el Marroc, Algèria, Itàlia i Turquia. A causa de que l’aroma persistent i molt agradable sovint les fulles s’afegeixen a prendre el te. Tenen una forma oblonga, van assenyalar en els extrems. Prop de les petites branques tenen espines.

Altres notícies d'actualitat

16
nov. 2018

LA MAGRANA

Fruites de tardor “LA MAGRANA”.Sota una pell gruixuda i daurada amb tocs vermells, s’amaga un interior curull de llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa de color i brillantor semblant a la dels robins.

24
ag. 2018

EL MELÓ

El “MELÓ” una fruita dolça, gustosa refrescant i sucosa !!!

07
ag. 2019

GROSELLES

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web