+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

CLEMENTINES

05/11/2019 | Actualitat

La clementina es considera que és un híbrid d’una mandarina i una taronja. Externament, la Clementina no difereix de la mandarína. L’única diferència és que el primer té una major intensitat de color taronja.

Aquest híbrid creix alta amb una densa coberta d’arbres (fins 5-6 metres) en els països mediterranis: Espanya, el Marroc, Algèria, Itàlia i Turquia. A causa de que l’aroma persistent i molt agradable sovint les fulles s’afegeixen a prendre el te. Tenen una forma oblonga, van assenyalar en els extrems. Prop de les petites branques tenen espines.

Altres notícies d'actualitat

28
març 2023

RAVES

Gaudeix d’una baixa aportació calòrica, alt contingut en aigua, fet que el converteix en un indueixen ideal en dietes per disminuir de pes. Igualment, el consum de raves suposa per el vos humà una important aportació de vitamina C amb les seves conseqüents accions antioxidants i beneficioses per la formació de glòbuls vermells, fibra, potassi […]

09
set. 2023

REGAL DIFERENT

Vols sorprendre amb un REGAL DIFERENT ?

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web