+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

CARPACCIO DE CARBASSÓ FARCITS

30/08/2019 | Actualitat

A NUFRUIT pemsen que no  hi ha res més fàcil (i bo!!) que un carpaccio de carbassó farcit. I també us dirém que segur que triomfeu si el feu. La primera vegada que el vam tastar va ser en un restaurant i vam dir “ah, mira, carpaccio de carbassó, tastem-lo”. Ens el vam cruspir en un moment i vam pensar que no tardariem gaire a fer-lo a casa. És molt refrescant i alhora té un punt sofisticat.

Altres notícies d'actualitat

20
febr. 2018

TEMPS DE FAVES

Podem gaudir d’una excel·lent qualitat a les nostres contrades !!!  

26
febr. 2020

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els […]

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web