Es tracta d’una verdura de la família de les cols molt rica en fibra, baixa en calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerígens. Considerada una de les hortalisses que conté més quantitat de nutrients per unitat de producte comestible; d’aquí ve que l’anomenem superaliment.

Terres del Ebre un entorn de calma i benestar, el Hotel Algadir que el 2010 es va certificar amb la etiqueta ecològica europea Ecolabel, sent el primer hotel de Catalunya a obtenir-la. A més de diferentes distincions entre elles cinc Bib-GOURMANT.Joan Capilla i família, en el seu restaurant aposten per el producte de la terra, […]
Molt bona diada !!!
Amb motiu d’aquest periode provocat per la crisi del COVID-19, hem decidit reobrir La Fruiteria, per acostar-vos els nostre productes a casa vostra. Si us agrada el producte natural, del territori i amb bon gust, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant Pau, us ofereix tot tipus de fruites, […]