Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.
Des de NUFRUIT condemnem tot acte de violència que vagi en contra de la llibertat,la democràcia i la convivencia.En aquest moment tan transcendental reafirmem el nostre compromís amb els valors i les persones;amb el respecte i la tolerància i rebutgem qualquier intent de retallada dels drets humans. NUFRUIT amb la llibertat,els valors,la democràcia i les […]
El primer “PINATELL” de la temporada.Esperem que després de aquestes pluges es pugui millorar la temporada de bolets!!
Temps de “PÈSOLS”.