+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDA

21/08/2019 | Actualitat

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

Altres notícies d'actualitat

18
set. 2019

PASTANAGUES DE COLORS

Diversitat de colors de pastanagues. És una simple arrel, però la tradició i la ciència li atorguen múltiples propietats, des de millorar la vista fins a prevenir el càncer. La clau de tot plegat es troba en el seu color taronja, un color que promet salut, i en el fet que sigui una verdura d’arrel, […]

07
febr. 2020

TARONJA SANGUINA

Pel fred de l’hivern és necessari prendre molta vitamina C. Els cítrics en són una gran font i un d’aquests és la taronja sanguina. És una fruita que té moltes propietats i que les transforma amb vitamina, augmentant l’absorció del ferro, el calci i el fòsfor. És coneguda per ser antioxidant i reforçar el sistema […]

29
maig 2019

CIRERES

Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única, descobrim les raons dietètiques per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web