+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDA

21/08/2019 | Actualitat

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

Altres notícies d'actualitat

31
jul. 2019

LLIMONES

Un cítric que ens serveix tant per ajudar a curar un mal de coll, com per millorar la circulació sanguínia, i fins i tot per prevenir les pedres als ronyons.La llimona és de naturalesa fresca i ens pot ajudar a produir canvis vitals beneficiosos: refresca l’organisme, calma la set i fa baixar la febre.

12
des. 2018

MADUIXES

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.  

26
febr. 2018

MADUIXES DEL……..MARESME!!

Ja podem assaborí les “MADUIXES del MARESME”.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web