+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDA

21/08/2019 | Actualitat

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

Altres notícies d'actualitat

23
ag. 2021

FIGUES COLL DE DAMA

La figa es pot consumir fresca o seca, destacant sempre la seva dolçor. Apart de menjar en cru, fresques també es poden fer melmelades, gelats o macedònies.

18
maig 2023

SÍNDRIA

Ha començat la temporada de la bona”SÍNDRIA”.Baixa en calories per el seu alt contingut d’aigua, per això es una fruita molt refrescant en temporada de calor.

04
nov. 2024

CARXOFA

Després de dies de festa, és bo incorporar a la nostre dieta un producte tant depuratiu com és la “CARXOFA”.Producte de temporada i amb uns beneficis extraordinaris.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web