L’alvocat és la fruita de moda. Durant el matí, les xarxes socials s’emplenen d’imatges amb les mil formes de cuinar-lo. És un producte molt ric en propietats i greixos saludables. Per saber que un alvocat està llest per menjar s’ha de mirar si la part de dalt és tova i la de sota és ferma. Ajuda a millorar la salut hormonal i emocional pel fet que és ric en vitamina C, B6 i àcid fòlic.
Quint privilegi que en els fondals del nostre Pirineu poguem gaudir d’aquesta imatge !!
Aprofitem el millor temps per consumir fruita de temporada. “MADUIXES” de proximitat amb òptima maduració i sabor !!!
Diversitat de colors de pastanagues. És una simple arrel, però la tradició i la ciència li atorguen múltiples propietats, des de millorar la vista fins a prevenir el càncer. La clau de tot plegat es troba en el seu color taronja, un color que promet salut, i en el fet que sigui una verdura d’arrel, […]