L’alvocat és la fruita de moda. Durant el matí, les xarxes socials s’emplenen d’imatges amb les mil formes de cuinar-lo. És un producte molt ric en propietats i greixos saludables. Per saber que un alvocat està llest per menjar s’ha de mirar si la part de dalt és tova i la de sota és ferma. Ajuda a millorar la salut hormonal i emocional pel fet que és ric en vitamina C, B6 i àcid fòlic.
Arriba la frescor i amb ella també l’època de”Magranes”.És una espècie nativa de la regió des de l’Iran fins a l’Himàlaia, i s’ha cultivat des de l’antiguitat per tota la conca Mediterrània.
S’apropa la nit més màgica del any.Els REIS MACS estan arriban a Girona plens d’illusió, màgia i regals!!!
És un ingredient que de vegades es fa servir en l’elaboració dels panellets. També es menja sol, endolcit amb sucre i canyella o com a acompanyament de plats salats.