“L’ALL” sorprèn pel seu contingut energètic elevat, gràcies a l’abundància de proteïnes i d’hidrats de carboni en comparació amb altres verdures.La seva riquesa mineral es principalment potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode.
L’ALVOCAT conté moltes vitamines, com l’A, C, E, B1, B5, B6 i K, així com àcid fòlic, calci, ferro, potassi,fòsfor i magnesi. Aquets components són beneficiosos per l’organisme, ajudant a controlar el colesterol i a protegir la salud del cor.El consum d’alvocat també ajuda a reduir la inflamació de les articulacions. Malgrat el seu alt […]
Fent una passejada matinal a,b sorpresa! Un “CEP”!
Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única, descobrim les raons dietètiques per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions.