+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ALL

17/03/2021 | Actualitat

“L’ALL” sorprèn pel seu contingut energètic elevat, gràcies a l’abundància de proteïnes i d’hidrats de carboni en comparació amb altres verdures.La seva riquesa mineral es principalment potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode.

Altres notícies d'actualitat

02
maig 2024

ALVOCAT

L’ALVOCAT conté moltes vitamines, com l’A, C, E, B1, B5, B6 i K, així com àcid fòlic, calci, ferro, potassi,fòsfor i magnesi. Aquets components són beneficiosos per l’organisme, ajudant a controlar el colesterol i a protegir la salud del cor.El consum d’alvocat també ajuda a reduir la inflamació de les articulacions. Malgrat el seu alt […]

10
oct. 2022

CEP

Fent una passejada matinal a,b sorpresa! Un “CEP”!

29
maig 2019

CIRERES

Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única, descobrim les raons dietètiques per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web