+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

VARIETATS DE PATATES

26/09/2019 | Actualitat

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.

La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Altres notícies d'actualitat

08
oct. 2023

MICROMEZCLUM

Ideal per decorar i acabar un bon plat.

18
des. 2019

TOMAQUET RAF

Aquest temps poden assaborir “TOMAQUET RAF”. Gustosa i textura consistent !!!

07
oct. 2019

AMANIDES ORIGINALS

Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web