No és excusa dir que els tomàquets no tenen el mateix gust que abans, el TOMÀQUET BLAU és de sabor intens i afruitat, la seva carn forta el fa molt adient quan estem fora de temporada de tomàquet de les nostres contrades, aquest és una bona alternativa, per textura, sabor i color diferent.
Un plaer assaborir aquest “TOMÀQUET COR de BOU”.
Manats de 15 o 20 fruits, de color marró vermellós, coberts cada un d’ells amb una pell consistent. El fruit és de forma ovalada, amb la polpa blanca, transparent, dura, llisa i sucosa, el sabor de la qual recorda vagament el del raïm moscatell. És consumida, fresca o en conserva, com a fruita de taula […]
La dita diu Cada cosa al seu temps, i les figues a l’agost, subratllant la temporada òptima d’aquesta fruita. És una de les més dolces, perfumada i amb una textura carnosa. Rica en vitamina C i B, potassi, calci i magnesi. Es relaciona amb el funcionament de l’intestí, els nervis i els músculs. Té un […]