Un exce-lemt producte de pròximitat Km0.
Cada vegada que ens mengem una maduixa, no ens estem menjant un fruit, sinó centenars, tants com granets podem veure a la superfície. El que ens cruspim és en realitat un eixamplament de la base de la flor sobre la qual trobem els fruits diminuts. Les maduixes, a més de ser una de les fruites preferides per tothom, són un […]
La tòfona blanca té les mateixes aplicacions a la cuina que la negra. De fet està considerada un succedani que s’utilitza principalment per donar gust a les salses i guisats i es pot conservar confitada en vi o sal. És la tòfona més cara del mon, pot arribar a un preu de més de 5.000 […]
El pinetell desprèn un làtex de color taronja i gust dolç, que el distingeix del rovelló , amb qui es confon sovint. És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.