+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

26/02/2020 | Actualitat

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els efectes saludables trobem l’efecte antihipertensiu, efecte antiagregant plaquetari i, també, és antioxidant. Es pot cuinar de diverses maneres i, per tant, el fa més ric. Es recomana el seu consum, durant l’època estival. En concret el tomàquet de branca tonifica l’estómac, depura el sistema circulatori, estimula la digestió i protegeix la pell dels rajos solars.

Altres notícies d'actualitat

27
des. 2022

ALLS TENDRES

Amb truita,amanida,amb qualsevol recepta de cuina, son exquisitis!

18
set. 2025

PINATELLS

L’alegria al bosc, fer aquesta troballa “PINATELLS”.

21
ag. 2019

AMANIDA

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web