+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TÒFONA BLANCA

19/01/2019 | Actualitat

La tòfona blanca té les mateixes aplicacions a la cuina que la negra. De fet està considerada un succedani que s’utilitza principalment per donar gust a les salses i guisats i es pot conservar confitada en vi o sal. És la tòfona més cara del mon, pot arribar a un preu de més de 5.000 € el Kg. Es recol•lecta principalment a Itàlia.

Altres notícies d'actualitat

29
maig 2023

ALBERGÍNIA BLANCA

Aquesta varietat es de polpa més fina i gust més suau !!

12
nov. 2020

Xirimoia

La xirimoia és una fruita desconeguda per molts, però quan la tastes l’acabes afegint a la teva cistella. És tropical, però el 80% es cultiva a Andalusia. Es pot menjar liquada, com a batut o partint-la per la meitat i amb una cullereta. Té una textura semblant a la nata o a la crema pastissera […]

08
març 2022

MADUIXES

Les MADUIXES van madurant!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web