Podem gaudir d’una excel·lent qualitat a les nostres contrades !!!


El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!
Sota una pell gruixuda i daurada amb tocs rojos, s’amaga un interior curull de llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa de color i brillantor semblant a la dels robins. Descobrim per què tots els pobles que han conegut la magrana li han atribuït nombroses propietats i com aquesta fruita tan deliciosa de començament de […]
“PRÉSSEC CALANDA”.Aquest préssec posseeix cinc característiques que el fan únic: un sabor dolç, un aroma afruitat singular, una tonalitat groga que crida l’atenció i un calibre superior a la mitjana d’altres préssecs. Aquest préssec es un tresor nutricional, amb vitamines com l’A, C,B1, B2, B3 i minerals com el Calci, Ferro o Fòsfor. Es pot […]