La CARXOFA és molt poc calòrica i conté molta fibra. Aquesta verdura té unes propietats que la fan especialment saludable.
Els principals beneficis que ens aportava a la nostre salud son: Antioxidant, diürètica, protectora del fetge, controladora del colesterol, reductora de la glucèmia i prebiòtica. Es pot consumir tan crua, a la brasa, bullida, arrebossada, amb qualsevol recepta de cuina queda exquisita !!
Hem ampliat la família de la Fruiteria incloent un nou producte de proximitat com és el Pa artesà del Forn Cresell de Fornells de la Selva. Està fet amb forn de llenya i té un gust espectacular. Si t’agrada el producte natural i del territori, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant […]
Ja els tenim!! Els primers de la temporada. A Catalunya és un bolet abundant, que es fa des del litoral fins als Pirineus. Fructifica des de final de l’estiu, fins a l’arribada dels primers freds de l’hivern.És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans.A França també es fa servir en la cuina […]
Ha començat la temporada dels”CALÇOTS”.