+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TEMPORADA DE CARXOFES

10/01/2024 | Actualitat

La CARXOFA és molt poc calòrica i conté molta fibra. Aquesta verdura té unes propietats que la fan especialment saludable.
Els principals beneficis que ens aportava a la nostre salud son: Antioxidant, diürètica, protectora del fetge, controladora del colesterol, reductora de la glucèmia i prebiòtica. Es pot consumir tan crua, a la brasa, bullida, arrebossada, amb qualsevol recepta de cuina queda exquisita !!

Altres notícies d'actualitat

21
des. 2018

ESCUDELLA

Tot a punt per poguer comprar els ingredients per la “ESCUDELLA de NADAL”La paraula “escudella” es refereix al bol amb què, a l’edat mitjana se servien les sopes i els plats amb salsa, que es menjaven amb pa. Més tard, es va passar a designar-ne el contingut.L’escudella i carn d’olla, plat tradicional de Nadal, si […]

10
juny 2021

TOMÁQUET PERA-MONTSERRAT

Quint goix aquest cistell de “TOMÁQUET PERA-MONTSERRAT” De les nostres contrades. Producte de pròximitat, kmO.

26
set. 2019

VARIETATS DE PATATES

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció. La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web