+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ELS PRIMERS “PINATELLS” ENS HAN ARRIBAT

26/09/2017 | Actualitat

Ja els tenim!! Els primers de la temporada. A Catalunya és un bolet abundant, que es fa des del litoral fins als Pirineus. Fructifica des de final de l’estiu, fins a l’arribada dels primers freds de l’hivern.És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans.A França també es fa servir en la cuina provençal.A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.

Altres notícies d'actualitat

16
maig 2022

LLIMONES

Un cítric que s’aprofita molt bé,tant la seva pell com el seu suc!

16
ag. 2019

ROSSINYOLS

Bolet excel·lent comestible, i molt cercat. En algunes regions de Catalunya (Gironès, Alta Garrotxa…) és conegut com a vaqueta, picornell a Mallorca, i a Cerdanya també se’n diu bolet de vaca. És tot massís i de color groguenc, groc daurat o ataronjat, però el peu és més atenuat a la base. El barret, de 4 a 10 cm, primer és convex, després […]

31
ag. 2021

CARABASSES

S’acaba l’ estiu i avans que arribin les pluges es recullen les CARABASSES!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web