Préssec ” PARAGUIÀ” té les mateixes propietats nutritives que el préssec, on es diferencia es el seu especta físic, la seva forma aixafada, color característic quan es troba en el seu millor moment de maduració, i la seva polpa, més carnosa i dolça.
Suggeriment molt refrescant,.Boles de tres MELONS CANTALOUP, GALIA, PELL DE GRIPAU i SÍNDRIA, amb suc de LLIMA i MENTA.
Amb la calor el cos ens demana plats frescos, lleugers i amb gran quantitat d’aigua. Quan pensem en les receptes d’estiu, segur que ens ve a la ment les diverses combinacions d’amanides, però sobretot la que és amb formatge i tomàquet, un fruit especialment d’estiu. Altres receptes saludables i fresques són els ous durs amb […]
A la Fruiteria ens seguim preparant per a aquest Nadal 2020 tan especial. Trobareu aliments de proximitat, com els torrons artesanals de la pastisseria Can Xapa de Bordils. També, us proposem un regal diferent per a aquestes festes, una panera amb productes KM0. Estem segurs que el Tió ja hi ha pensat i la Nit […]