+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PRÉSSEC DE VINYA

05/08/2019 | Actualitat

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

Altres notícies d'actualitat

03
abr. 2021

MÙRGULES

Una reina de la nostra gastronomía !!

09
set. 2024

OU DE REIG

Tot caminant per les Gavarres vaig tindre una gran sorpresa, trobar aquest “OU DE REIG”.Aquestes últimes pluges han estat beneficioses.

11
juny 2019

PRESEC PARAGUAIA

El Paraguaià procedeix d’una mutació del presseguer, és originari de la Xina des d’on es va començar a estendre cap a Espanya. Es conrea principalment en regions temperades i té unes exigències de sòl i cultiu similars al del presseguer i la nectarina. Aquesta fruita només produeix a la península Ibèrica, més concretament a Múrcia […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web