+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PINATELL

01/12/2019 | Actualitat

El pinetell desprèn un làtex de color taronja i gust dolç, que el distingeix del rovelló , amb qui es confon sovint. És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.

Altres notícies d'actualitat

12
juny 2023

PRÉSSEC PARAGUIÀ

Estem a plena temporada de la fruita dolça.Avui ensenyem el “PRÉSSEC PLA”o”PRÉSSEC PARAGUIÀ”, de carn blanca, textura tova i molt dolç.

08
febr. 2023

TARONJA SANGUINA

Les podem utilitzar per confitura i la pell per cuinar.Les amanides amb TARONJA SANGUINA son molt originals,el seu suc es peculiar per el seu color i molt saborós.

10
abr. 2021

FLORS DE CARBASSÓ

Amb la primavera arriba la reina de les flors comestibles, saborosa i nutritiva. Una delícia de temporada.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web