+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MÙRGULA

27/03/2024 | Actualitat

Després d’aquestes 🌧️ alguna “MÙRGULA” està surtin !!

Altres notícies d'actualitat

11
març 2025

COLIFLOR

La “COLIFOR”, està en un moment òptim per les temperatures més aviat baixes per l’èpica que estem.El que s’en menja és el conjunt de la flor.Les seves propietats nutricionals, és rica en aigua i fibra, i és pobre en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Té un elevat contingut en vitamines A,K,B6, B9 i C; […]

19
jul. 2022

PRÉSSECS GROC PARAGUIÀ

Coneixes els PRÉSSECS GROC PARAGUIÀ?.No deixis de provar-lo!

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web