MELONS I SÍNDRIA, que ja venen de gust !!!
Les carabasses ens recorden la tardor, tot i tenir receptes d’estiu. És una verdura amb moltes propietats com el ferro, el calci o el potassi. D’aquesta verdura se’n poden aprofitar les llavors i les flors. Són fàcils de combinar, sigui en un àpat principal o en postres, gràcies a la seva dolçor. Actualment hi ha carabasses tot […]
La síndria és la fruita més adient per combatre la calor. D’un color vermellós, amb una textura molt aquosa que se’t desfà a la boca com un gelat. És ideal per fer sucs i gelats per la seva gran quantitat d’aigua. En èpoques d’altes temperatures, la síndria és una bona aliada. Com a curiositat, tendeix […]
El mes d’agost, conegut per ser el més calorós. En aquesta època el cos en demana menjars lleugers i les millors receptes que compleixen aquest requisit són les amanides. Són un plat que es pot fer de diverses formes i que es poden combinar tot tipus de fruites i verdures. La més coneguda és la […]