Una fruita dura, amb una pell brillant i gruixuda que protegeix el gran tresor que s’amaga dins. Les llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa, ens recorden a petites perles joioses que si ajuntéssim formarien un bonic penjoll. La magrana és una fruita que destaca perquè conté molta aigua i és baixa en sucres. Aporta moltes vitamines i substàncies antioxidants fins al punt que la podem considerar una super heroïna. Es pot combinar en plats dolços i salats, com les amanides. Quan apareix significa que la tardor ja està aquí.
LLIMONERS en la seva plenitud !!
Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en […]
Amb truita,amanida,amb qualsevol recepta de cuina, son exquisitis!