Una recepta tradicional, típica d’estiu i que quan la veiem se’ns fa la boca aigua, doncs la macedònia de fruita. Es pot posar tota mena de fruites: pinya, meló, síndria, kiwi… però la macedònia per excel·lència es fa amb maduixes, plàtan, pera i taronja. Sempre entra bé i ajuda a fer baixar el menjar. Depèn de les fruites que facis servir aportaràs diverses propietats al cos, però estar clar que és molt beneficiosa per la salut, sobretot per l’alta quantitat d’aigua que porta. Així que creativitat i a cuinar les millors macedònies.00
Ja tenim el mercat les primeres “MÙRGULES”, un dels bolets més preuats en la gastrònomia.
Visitant un mercat de FRUITES I VERDURES del Mitjà Orient !!!
Preparació: Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre, escorreu-la i repetiu l’operació amb totes les cebes.Poseu-les al plat, afegiu la col […]