+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

LLIMES

06/05/2024 | Actualitat

Un cítric molt consumit en Cokteleria i en receptes de cuina i pastisseria.

Altres notícies d'actualitat

04
gen. 2023

TRUITA DE PATATA

Extraordinaria “TRUITA de PATATA i CEBA de FIGUERES”!

12
jul. 2021

ESMORZAR SALUDABLE

Un esmorzar “SALUDABLE” Pa integral, RÚCULA, ALVOCATS I TOMÀQUET XERRI. Tot un festival de sabors.

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web