Menjar un kaki madur és com obrir un pot de melmelada! Aquesta fruita tardorenca, dolça com cap, típica de casa nostra i amb una textura de polpa aquosa i pell fina –quasi transparent– amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants poderosos que ens ajudaran a preparar-nos per afrontar els reptes de la vida en general i de l’hivern en concret!
Hem ampliat la família de la Fruiteria incloent un nou producte de proximitat com és el Pa artesà del Forn Cresell de Fornells de la Selva. Està fet amb forn de llenya i té un gust espectacular. Si t’agrada el producte natural i del territori, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant […]
La síndria és la fruita més adient per combatre la calor. D’un color vermellós, amb una textura molt aquosa que se’t desfà a la boca com un gelat. És ideal per fer sucs i gelats per la seva gran quantitat d’aigua. En èpoques d’altes temperatures, la síndria és una bona aliada. Com a curiositat, tendeix […]
Aprofitem aquest producte que la temporada es molt curta !!