El stand de MERCAGIRONA preparat.Amb la inauguració del FORUM GASTRONÒMIC comencen tres dies apassionants per als professionals del sector i públic en general. Us convidem a participar i gaudir. Dolors Nuñez, CEO i Co-founder de NUFRUIT ja està en el Stand per compartir i divulgar el treball de MERCAGIRONA. amb el FORUM !!!


Avui he fet “ROSINYOLS” amb espaguetis. Boníssims!!!
El bròquil morat, de fet és com els altres bròquils. Quan és cru, presenta aquesta coloració morada. És molt bonic.Quan el cuinem, sigui al vapor o bullit, el seu color canvia radicalment, i va del lila al blau. Es pot fer una mica difícil menjar una cosa de color blau. Però us assegurem que realment està molt […]
El mes d’agost, conegut per ser el més calorós. En aquesta època el cos en demana menjars lleugers i les millors receptes que compleixen aquest requisit són les amanides. Són un plat que es pot fer de diverses formes i que es poden combinar tot tipus de fruites i verdures. La més coneguda és la […]