Per tots és sabut que el consum diari de fruites i verdures està carregat de beneficis per al nostre organisme, però si voleu saber quins són els principals, avui us els expliquem:
Consumir verdures i fruites és la millor manera d’obtenir antioxidants, els quals ens ajuden a combatre l’envelliment. Aquests nutrients eviten el dany que ens provoquen els radicals lliures, tant per fora com per dins.Per beneficiar-nos dels antioxidants haurem de menjar, sobretot, aquests aliments en cru.
Quan emmalaltim és, entre altres motius, perquè hi ha un excés d’acidificació en el nostre organisme. Els factors que augmenten el pH àcid són, entre molts altres, els aliments rics en sucres, farines refinades, fregits i proteïna animal.
Per tant, per combatre aquests factors negatius hem d’alcalinitzar la nostra sang per mitjà de la dieta adequada. Aquesta ha de basar-se, per tant, en aliments naturals i vegetals.
Petits grands tresors alimentaris !!!
Encara que el fred no ens ha arribat les CASTANYES ja són per terra.
El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!