+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La fruita, el millor aliment per a combinar

10/06/2020 | Actualitat

Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. Les tres coincideixen amb la riquesa d’aigua i el regust refrescant. I és que amb la fruita es poden fer moltes combinacions amb verdures, peix, carn i sales. I d’aquí en surten receptes tan bones com les amanides exòtiques, el meló amb anxoves o les cremes de verdures amb poma. El resultat final és deixar el paladar amb un regust molt agradable i refrescant.

Altres notícies d'actualitat

06
abr. 2021

LA NESPRA

El primer fruit primaveral !!

28
set. 2018

KAKI (PALOSANTO)

Menjar un kaki madur és com obrir un pot de melmelada! Aquesta fruita tardorenca, dolça com cap, típica de casa nostra i amb una textura de polpa aquosa i pell fina –quasi transparent– amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants poderosos que ens ajudaran a preparar-nos per afrontar els reptes de la vida en general i […]

05
març 2024

TOMÀQUET GOLDENRAF

“TOMÀQUET GOLDENRAF” pota negra, l’exquisités del tomàquet aquest temps !!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web