+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La fruita, el millor aliment per a combinar

10/06/2020 | Actualitat

Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. Les tres coincideixen amb la riquesa d’aigua i el regust refrescant. I és que amb la fruita es poden fer moltes combinacions amb verdures, peix, carn i sales. I d’aquí en surten receptes tan bones com les amanides exòtiques, el meló amb anxoves o les cremes de verdures amb poma. El resultat final és deixar el paladar amb un regust molt agradable i refrescant.

Altres notícies d'actualitat

10
ag. 2021

RAÏM MOSCATELL

El plaer de gaudir el autèntic “RAÏM MOSCATELL” de Teulada.

26
febr. 2020

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els […]

25
oct. 2021

FRUITES

Fruites del temps.Molt bones i saludables!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web