Temporada de “FAVES” de proximitat.Sugerència de cuinar senzillament les FAVES.
RECEPTA
Saltegem la cansalada, si vos agrada la butifarra negra es el moment de posar-li, retirem i seguidament i posem un manat de CEBA TENDRE, un manat de ALL TENDRES tallat a petit, fem un farcell de MENTA i MARDUIX, ofeguem una estona sensa que es cremi i afegim les FAVES que es vagin fen a foc lent, posem un xic d’aigua perquè quedin maloses i quant causi están tornen a posar la cansalada i la butifarra negra.
Proveu de fer-les i ha em direu !!! 😋
Ja el podem gaudir !!
Ideies per una bona AMANIDA,sana i suculenta!
Per dins aquests tomàquets son més o menys vermells en funció de la seva maduració. Tenen un gust intens i afruitat, i encara que habitualment son més cars que altres varietats, son una bona alternativa per una amanida de qualitat. Pel seu color curiós, el gust que té i les propietats antioxidants que porta s’han […]