Temporada de “FAVES” de proximitat.Sugerència de cuinar senzillament les FAVES.
RECEPTA
Saltegem la cansalada, si vos agrada la butifarra negra es el moment de posar-li, retirem i seguidament i posem un manat de CEBA TENDRE, un manat de ALL TENDRES tallat a petit, fem un farcell de MENTA i MARDUIX, ofeguem una estona sensa que es cremi i afegim les FAVES que es vagin fen a foc lent, posem un xic d’aigua perquè quedin maloses i quant causi están tornen a posar la cansalada i la butifarra negra.
Proveu de fer-les i ha em direu !!! 😋
Una bona “AMANIDA” de TOMÀQUET ROSA i CEBA TENDRE.Les amanides son refrescants, plenes de color i sabor, ens aporten, a més, un munt de beneficis.A l’hora de fer amanides podem trobar milers de receptes i, si no, sempre es pot fer volar la imaginació i improvisar. Són ideals per fer-les servir com a plat únic: […]
Un any mes col·laborem amb LaTramun!
“TOMÀQUET del PEBROT i MONTSERRAT”.Unes extreordinaries varietats de proximitat.