Els fruits vermells o fruites del bosc són, principalment, baies. Dins d’aquest grup podem incloure: groselles, móres, nabius, aranyons, gerds, maduixes, maduixots, cireres, prunes, raïms… La majoria dels experts reconeixen que menjar fruites altament acolorides com els fruits vermells, poden millorar notablement la nostra salut. I com més intens sigui el color del fruit, major serà el seu valor nutricional. Tots ells ens aporten clars beneficis per a la salut i la bellesa.

Romaní florit!! El romer posseeix en les seves fulles glàndules que contenen olis essencials que li confereixen una fragant, fresca i forta olor, sobretot quan es trituren les seves fulles. És un condiment tradicional de la cuina mediterrània.
Seguim donant receptes senzilles bones i saludables!! STEAK TÀRTAR de “MANGO, ALVOCAT, SALMO i RÙCULA” Fàcil de fer i molt saludable.
Temporada espàrrecs.Una verdura exquisita amb diverses maneres d’eleborar. Es molt agraït