Las cols són un dels aliments vegetals més sans de què disposem i no només els podem utilitzar com a verdura.Són riques en sofre, també contenen arsènic, calci, nitrogen i iode, ens serveixen com a aperitiu, gran fonts de minerals i com a reconstituent. És una bona font d’hidrogen per als que no consumeixen carn.
Aquest temps podem assaborir unes extraordinàries MADUIXES. Sabíeu que les maduixes tenen substàncies beneficioses per al cor tal com, curiosament, ens suggereixen la seva forma i color? Sabíeu que també ens poden ajudar a prevenir l’envelliment, a tonificar els ronyons i a prevenir les càries?
Colors ataronjats i marrons ens fan pensar directament amb la tardor. Aquesta època també té les seves fruites dolces i suculentes com és el cas del caqui. És típic de casa nostra i té una textura de polpa aquosa i de pell fina. Amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants que ens ajudaran a afrontar els […]
Extraordinaris i gustosos”TOMÀQUETS de MONTSERRAT” de les nostres contrades !!!