Recepta de “ENDIVIES”.Original, saludable i fàcil.Una hortalissa coneguda pel seu sabor característic amb tocs amargants i textura cruixent. Més enllà de l’efecte refrescant que ens produeix a la boca, l’endívia també ens pot ajudar a millorar les digestions i és una font important de vitamines antioxidants.
Estufat de PATATES RED PONTIAC de proximitat amb rap i escamarlans de la costa!!!
És un tomàquet de bona mida de color blavós a causa de la seva gran concentració en antocianines, que li otorga unes excel·lents propietats per al nostre organisme. Té un sabor excepcional, gran aroma i textura ferma.
Es tracta d’una de les fruites més exòtiques del món i procedeix d’Indonèsia. Pertany a la mateixa família que el litxi i ofereix grans beneficis per al nostre organisme. És petit, de manera ovalada i molt dolça, amb certa semblança a la polpa del raïm. Té un sabor fresc, sucós i una mica àcid. El […]