El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen de la paraula), que vol dir que es tapen els costats de terra per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això provoca que la part enterrada sigui molt tendra i d’un gust i dolçor característica. La seva temporada s’inicia el novembre i s’allarga fins a la primavera.
Moments de fred o d’altes amenaces sanitàries on la nostra salut es pot veure afectada, és important tenir una bona alimentació per ajudar a mantenir en línia la nostra salut mental i física. Una bona tècnica per prevenir que virus i bacteris no afectin la nostra salut és menjar aliments rics en Vitamina C, com […]
Un bon “MELÓ”.És de les fruites més preuades de l’estiu, per el seu sabor, ideal per mantenir-nos hidratats durant el mesos de més calor. Conté molta vitamina A, que és bona per la vista i altres vitamines i minerals amb efectes protectors per a l’organisme.
Una varietat de poma cruxent i dolça amb un atractiu color vermellós!