+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

COMENÇA LA TEMPORADA DE CALÇOTS!

22/11/2019 | Actualitat

El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen de la paraula), que vol dir que es tapen els costats de terra per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això provoca que la part enterrada sigui molt tendra i d’un gust i dolçor característica. La seva temporada s’inicia el novembre i s’allarga fins a la primavera.

Altres notícies d'actualitat

08
abr. 2021

ROMANÍ

Romaní florit!!  El romer posseeix en les seves fulles glàndules que contenen olis essencials que li confereixen una fragant, fresca i forta olor, sobretot quan es trituren les seves fulles. És un condiment tradicional de la cuina mediterrània.

28
jul. 2021

CÒCTEL DE SÍNDRIA

Extraordinari còctel de “SÍNDRIA”. Fet amb síndria, suc de TARONJA, sucre, menta i cave!!!

12
juny 2023

PRÉSSEC PARAGUIÀ

Estem a plena temporada de la fruita dolça.Avui ensenyem el “PRÉSSEC PLA”o”PRÉSSEC PARAGUIÀ”, de carn blanca, textura tova i molt dolç.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web