La cirereta d’arboç és comestible i dolça. Malgrat que són abundants a les muntanyes, no és fàcil trobar-ne al mercat.Amb les cireretes d’arboç es preparava tradicionalment una beguda semblant a la sidra i també vinagre casolà. En algunes zones del Mediterrani hi fan una salsa per acompanyar carn i caça.
Amb la primavera arriba la reina de les flors comestibles, saborosa i nutritiva. Una delícia de temporada.
Compartim la visita de L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, a els magatzems de Mercagirona. Dolors Nuñez,CEO de NUFRUIT i Secretaria de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona,juntament amb el Director de Mercagirona,Narcís Matas, les han […]
La cirereta d’arboç és comestible i dolça. Malgrat que són abundants a les muntanyes, no és fàcil trobar-ne al mercat.Amb les cireretes d’arboç es preparava tradicionalment una beguda semblant a la sidra i també vinagre casolà. En algunes zones del Mediterrani hi fan una salsa per acompanyar carn i caça.